Hi han diverses opcions de vindre a Favara depenent des d’on vos desplaceu. Si veniu des de València o poblacions de l’Horta o comarques del nord i oest de la província, la millor opció és agafar l’autovia A7, per desviar-se a l’A38 (indicació de N332 Gandia/Alacant) a l’altura de Sollana i continuar per la N332 fins arribar a Favara només passar Cullera. Des de la ciutat de València el temps estimat és d’uns 30-35 minuts. Altra opció seria fer el trajecte per l’autopista AP7 (de pagament) amb direcció Alacant per la costa, eixint a Favara per la eixida del mateix nom.

Si veniu des de poblacions de la Ribera Alta o interior de la província de València (La Costera, Canal de Navarrés,…), la millor opció seria anar a Alzira, i una vegada allí prendre la carretera comarcal CV510 amb direcció Corbera-Favara. El trajecte des d’Alzira a Favara és d’uns 15 minuts.

Si veniu des de comarques del sud (La Safor, La Marina Alta…), teniu dues opcions, agafar la N332 amb direcció València fins arribar a Favara, o prendre l’AP7 (de pagament) amb direcció València i sortir per l’eixida de Favara al punt quilomètric 557.

 

 

Zones d’aparcament

La zona d’eixida/meta es troba a la Plaça de la Cultura de Favara, on també es troben les instal·lacions esportives de la població. Aquesta zona estarà tallada al tràfic així que vos recomanem aparqueu els vostres vehicles a les zones que vos indiquem a la imatge següent.